Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


GTA San Andreas fegyverek

Itt GTA San Andreas-os Pisztolyok lesznek!Még nem lesz fönt mind de  idővel meg lesz az egész.Rakétavető:Nagyon Sok mindent felrobbant PL:Autót Motort hajót repcsit Mondjuk(Mindent.)Csak a fákat meg a házakat nem lehet robbantani.


Boxer:Olyan mint a keze csak felhúzza a Boxert.Nagyobbat üt és hamarabb meghal vele az ember.


SMG:Ez egy Nagyon hasznos gépfegyver.BRUTÁLIS és nagyon durva.


Ejtöernyő:Akkor hasznos mikor ugrassz valahonnan PL a Los Santosi Helikopter leszállóhelyről.Nyomd a Beg et hogy kinyissa az ejtöernyőt.


Minigun :Ez egy minigun.A hangja rossz de attól jó.Autót szétlövi mint aknavető a benzint.
 Molotovkoktél :   Működése egyszerű : a támadó vesz egy  üvegpalackot, valami gyúlékony anyaggal  ( általában benzinnel ) feltölti, bedugaszolja egy ronggyal, azt meggyújtja, majd a palackot eldobja. Lángoló káosz lesz a következménye. Elsődlegesen ellenség-ellenesség miatt vetik be, de védelmi célokat is szolgál. Fő cél, hogy meggyújtsák a környezetet, ahol az ellenfél tartózkodik

 

 

GRENADE  : gránát. Régóta a katonák segítségére szolgál az ellenség eltávolításában. Próbálj meg nem közel lenni, amikor  felrobban. Légy körültekintő, mert te is veszélybe kerülhetsz  autókkal zsúfolt területeken , ahol a fedezékedül szolgáló autó is felrobbanhat melletted.

 

Tear Gas . Könnygáz.  A könnygázról általában azt tartják, hogy  általában nem halált okozó fegyver, de a GTA világában bármi megtörténhet. Az  a jelentősége    a használatának, hogy kellemetlen hatásával fenntartja az ellenséget, míg te el tudsz bújni, vagy szökni, vagy tudsz fegyvert váltani.

 

Remote Explosives. Hátitáska-bombák. Úgy működik, hogy  szétdobálják  , aztán kényelmesen  egy távolabbi helyről  távirányítással felrobbantják őket.

 

                           Szúró,-vágó,-ütőeszközök

 

 

 Baseball Bat: baseball-ütő.  Alkalomadtán ragadd meg a játék során, ha valamelyik ellenséges bandatag nem bír magával.

 

 

 Láncfűrész.    Arra jó, hogy versengő gengsztereket megregulázz, keresztülvágj rajtuk, mint a vajon.

 

 

 Golfütő.  Nem a leghatásosabb fegyver, de használd  sikeresen ellenségeiddel szemben, kisebb csetepatékban.

 

 

 Katana.   Arra használd, hogy méltóan harcolj ellenfeleddel.

 

 

 

 Kés - Knife . Nagy, hegyes és elég gyors eszköz, arra jó, ha tolakodóan közeledbe merészkedik  valaki, előtte felszeletelheted.

 

 

 Lapát. Nem kertészkedésre fogod használni, hanem éppen arra, hogy az emberekből verje a tölteléket. Olyan helyeken találsz lapátokat,  ahol embereket tettek földbe. / Egy jó kis lapát közreműködésével./

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

http://classrpg.uw.hu/

(Schóher Jenő, 2012.10.22 17:37)

GTA Sa multiplayer - szerver - hack cheat mod
http://classrpg.uw.hu/